Nieuwsbrief Lente 2019

Hoe is jouw energiebalans?

Het is volop lente en wie geniet er niet van die mooie dagen en alles wat groeit en bloeit? Loop je desondanks aan tegen energie-dips, (voorjaars)moeheid of andere klachten, of heb je behoefte aan wat inspiratie, lees dan verder:

In deze nieuwsbrief:

Tips bij loopneus, jeukende ogen of benauwdheid

Kinderen in deze tijd

Epstein Barr besmetting: de verborgen epidemie

Gezond met selderijsap

Workshops en Cursusssen

Boekentip: Stop de rush!

Lees verder en geef je hier op om mijn volgende nieuwsbrieven meteen te ontvangen.

Nieuwsbrief januari 2019

Energie en plezier in het nieuwe jaar!

Het stilstaan bij de overgang naar het nieuwe jaar was weer een mooie kans om aandacht te geven aan wat jij belangrijk vindt! Beseffen dat JIJZELF achter het stuur van je leven zit en ook daadwerkelijk doen wat voor jou klopt geeft geweldige energie en plezier!

In deze nieuwsbrief:

Vernieuwde website
Nieuw! Workshop Energie in Balans

Nieuw! Workshop de Kunst van het Spiertesten
Vergoeding door Zorgverzekeraars
Tarieven
Boekentip

Lees verder en geef je hier op om mijn volgende nieuwsbrieven meteen te ontvangen.

Vergoeding Kinesiologie in 2019

Nu de zorgverzekeraars hun premies en vergoedingen voor het komende jaar bekend maken, is het belangrijk om te weten of je kinesiologie behandelingen ook in 2019 worden vergoed! Zo maakte vorige week de CZ zorggroep bekend dat ze in 2019 meerdere behandelingen die vallen onder alternatieve geneeswijzen, niet meer vergoeden vanuit de aanvullende verzekering.

Kinesiologie wordt in 2019 nog wel door CZ vergoed! (In de Telegraaf en de Volkskrant stonden foutieve publicaties, waarin werd geschreven dat ook kinesiologie zou vervallen).

Voor wie overweegt om over te stappen naar een andere zorgverzekeraar nog een tip: wist je dat je een aanvullende verzekering bij een andere maatschappij kunt kiezen dan waar je basisverzekering is ondergebracht? Zo kun je de polis kiezen die het beste bij je past, ook op het gebied van kinesiologie. Voor de aanvullende verzekering geldt geen eigen risico.

Certificaat Touch for Health Instructeur!

Ik voel me rijk en dankbaar na een prachtige trainingsweek van verdieping en inspiratie rondom Touch for Health! Dank aan Paulien en mijn geweldige collega’s met wie ik deze reis mocht maken! Nu helemaal klaar en geïnspireerd om dit mooie materiaal te delen en verder de wereld in te brengen! De plannen voor een workshop, kennismakingsdag met spiertesten en de Touch for Health modules, liggen al klaar. Nu op zoek naar een geschikte locatie in Kennemerland/Bollenstreek: meer informatie volgt!

Nieuwsbrief Voorjaar 2017

Metta-4-you en meer…

Met het vooruitzetten van de klok, is het voorjaar volop begonnen: op deze mooie dagen met zoveel zon-uren en hoge temperaturen barst de natuur los en zie ik hier in de bollenstreek de velden per dag verder kleuren met narcissen, hyacinten en tulpen! Een feestje van licht en kleur na de wintermaanden, dat je hart doet opspringen!

In deze nieuwsbrief

  • Metta-4-you: een nieuwe rubriek op mijn website
  • Hoera het is voorjaar! Maar ja, die pollen…..
  • Hooggevoelig…?
  • Bewust met Voeding
  • Boekentip: Hoogsensitiviteit in het dagelijks leven

Lees de nieuwsbrief hier en geef je hier op om mijn volgende nieuwsbrieven meteen te ontvangen.

Praktijkinformatie

Metta4balance, praktijk voor kinesiologie en coaching
Abraham van der Hulstlaan 4
2121 XM Bennebroek

T 06-1443 8483
M info@metta4balance.nl
Route

Aangesloten bij

Kvk nr. 53915828
RBCZ registratienr. 180824R
VBAG lidmaatschapsnr. 21810009