Behandeling

Behandeling

De eerste afspraak omvat ook het intake gesprek, waarbij ik luister en vragen stel over de reden van je komst en je doel voor de behandeling. Als je nog niet bekend bent met kinesiologie, vertel ik je meer over mijn werkwijze en laat ik je ervaren hoe de spiertest werkt. Daarbij kun je staan, op een stoel zitten of op de behandelbank liggen. Bij vervolgconsulten bespreken we ook steeds vóór de behandeling hoe het gaat, wat je is opgevallen sinds de vorige keer en of je behandeldoel nog klopt of dat je dat wil aanpassen.

Afhankelijk van je behandeldoel, test ik een aantal basisstoffen, die belangrijk zijn voor een goede werking van je immuunsysteem. Als dat in balans is werk ik met de spiertest om blokkades in je energiesysteem in relatie tot jouw vraag op te ruimen voor je herstel en vergroting van je veerkracht.

Een behandeling is altijd opgebouwd uit 5 stappen:

  1. het gesprek over je behandelvraag en je doel
  2. het uitzoeken met behulp van de spiertest welke oorzaken of achtergronden hierbij een rol spelen
  3. het bewerken van deze onbalansen met behulp van kinesiologische technieken
  4. het via de spiertest controleren van het effect van deze behandeling
  5. het afrondingsgesprek met eventuele handvatten of oefeningen om thuis het resultaat van de behandeling te ondersteunen.

 

 

Kinesiologische technieken zijn o.a. massage van reflexpunten of van een meridiaan, verbinden van punten op je lichaam, het gebruik van remedies, energetische buisjes of stenen (mineralen), het werken met visualisaties, affirmaties of kleuren. Jouw lichaam laat via de spiertest zien, wat voor jouw herstel de beste aanpak is. Mijn kennis en ervaring vanuit coaching integreer ik in de behandeling om jouw proces te ondersteunen en te begeleiden.

Het geluk zit in onszelf verstopt, het had geen betere plek kunnen uitzoeken.

Voor meer informatie over de behandeling, klik op veelgestelde vragen.

Scroll naar boven