Touch for Health

Touch for Health

Een waardevolle cursus voor meer balans en energie in jezelf en voor anderen die daarin ondersteund willen worden!

Touch for Health biedt mooie tools om goed voor jezelf en anderen te zorgen. Het maakt je bewust van je energiestromen en hoe je jezelf daarmee in balans kan brengen. Je leert om de signalen van je lichaam beter te voelen en pijn en verkramping in je spieren te herstellen. Het maakt je op een zachte manier bewust van wat er van binnen speelt, helpt je te voelen wat je echt wil en om beter bij jezelf te blijven. Ook leer je om voor jezelf en anderen uit te zoeken welke voeding je energie verhoogt en wat je beter kan laten staan. Want ieder mens is uniek!

Touch for Health bestaat uit 4 modules van elk 3 dagen ofwel 18 uur. Je kunt per module kijken of je verdergaat. Tussendoor oefenen met spiertesten is leuk, het geeft je steeds weer een fijne energiebalans en zorgt ervoor dat je de spiertesten snel onder de knie krijgt.

De lesdagen zijn van 9.00u tot 16.00 u met een lunchpauze tussen de middag. De lessen zijn een mix van theorie en praktisch oefenen afgewisseld met energizers en een korte meditatie aan begin en einde van de dag. Na afloop ontvang je een officieel certificaat van het IKC (International Kinesiology College), waarmee je door kan stromen naar een officiƫle kinesiologie opleiding. Therapeuten kunnen bij hun beroepsvereniging navragen of de modules bijscholingspunten opleveren: er ligt een aanvraag voor accreditatie bij KTNO.

Voor meer informatie over de modules, klik hieronder:

Scroll naar boven