Ervaringen

Ervaringen

Vaccinatie en weerstand

Na lang twijfelen ben ik blij dat ik eindelijk de keuze heb gemaakt om me te laten vaccineren. Ik merk dat het me rust geeft. Ik vond het vooral moeilijk om ondanks de druk van de media en omgeving bij m’n eigen gevoel te blijven. Marjet heeft me kunnen helpen mij hier sterk in te voelen. We hebben middelen uitgetest om het vaccin te ontstoren en mijn weerstand optimaal te maken. Ik heb inmiddels mijn eerste prik gehad en voel me daar goed bij. Bedankt voor je begeleiding Marjet!

Bianca

Menstruatie klachten

Ik wilde graag van de pil af en mijn eigen lichaam op een natuurlijke manier mijn cyclus laten regelen. Direct nadat was gestopt had ik last van menstruatie klachten: extreme buikpijn en zelfs meermaals flauwvallen. De huisarts wilde toch andere hormonen voorschrijven, maar ik wist dat mijn lichaam het zelf kon, met een klein beetje hulp. Daarom ben ik naar Metta4balance gegaan. Na goed te luisteren naar mijn verhaal, mijn achtergrond en naar mijn klachten, zijn we gestart met testen. Hierbij heeft Marjet de oorzaak van mijn klachten naar boven gehaald (een hormonale onbalans door iets in mijn jeugd!) en kon ze dit direct behandelen. Al na een sessie had ik naast de normale menstruatie krampen geen extreme pijnen meer. Ik ben Marjet hiervoor erg dankbaar. Haar kracht is het écht goed luisteren naar je verhaal en in het gehele traject stemt ze op jou af. Met haar brede kennis en ervaring in de kinesiologie en Espavo kan ze zoveel doen. Daarnaast creëerde ze een liefdevolle en warme omgeving waarin ik mijzelf kon zijn.

Anne Merel

Moeheid en buikklachten

Marjet heeft mij geraakt met haar enorme zorgvuldigheid waarmee ze haar werk doet. Ze luisterde onderzoekend, zonder oordelen, naar wat ik te vertellen had en vooral ook naar wat mijn lijf te vertellen had via kinesiologie en Espavo. Ze stelde begripvolle vragen en nam vooral de tijd voor mij, waardoor ik open kon staan voor mijn lichaam. Ik voelde daardoor veel vertrouwen in wat zij vroeg en deed, ondanks dat ik nooit ervaring had gehad met alternatieve geneeswijzen. Mijn medische klachten verdwenen direct na de behandeling en wat ik ook erg prettig vond was dat ik een paar handvatten mee kreeg waarmee ik dagelijks aan de slag kan en die me goed doen.

Anna

Lage weerstand/energie

Al een aantal weken had ik last van een lage weerstand en leek het alsof ik elke dag te weinig energie had voor alles dat ik wilde doen. Gezond eten, slapen en rust leek hierbij niet te helpen. Marjet heeft mij aan de hand van een balans kunnen helpen en een specifieke blokkade kunnen opheffen waardoor ik mij binnen twee dagen eindelijk weer fit en gezond voelde. Bijzonder mooi en indrukwekkend hoe simpel maar erg effectief dit ging.

Stan

Angstig gevoel/kwetsbaarheid

Sinds een aantal weken voelde ik mij wat angstig en kwetsbaar. Ik had dit wel vaker maar nu kon ik er niet meer zo makkelijk uit komen en het hield mij erg tegen in mijn dagelijkse bezigheden. In een consult heb ik met Marjet op een bijzondere doch simpele manier de vinger kunnen leggen op de oorzaak waarna we deze blokkade ook direct konden opheffen. Ze nam mij op een hele fijne manier mee in dit proces en gaf mij daarna huiswerk mee zodat ik ook in de dagen en weken hierna verder kon aansterken. Specifieke diepe patronen die in mijn systeem zaten kon Marjet met het kinesiologie consult makkelijk opsporen en blootleggen. Heel bijzonder en geweldig dat dit bestaat!

Alex

Opvliegers

Vorig jaar ben ik bij Marjet in behandeling geweest, omdat mijn periodes onregelmatig werden en ik daarbij last kreeg van opvliegers. Marjet heeft toen naar mijn hormoonbalans gekeken en mij een paar keer behandeld. Meteen na de eerste behandeling waren de opvliegers voorbij en sindsdien heb ik weer regelmatig mijn periode.

Petra

Innerlijke saboteurs aanpakken

Mijn ervaring met behandelingen kinesiologie is alleen maar positief. Als snel merkte ik dat er innerlijke veranderingen kwamen, maar ook werden er voor mij ontbrekende puzzelstukjes duidelijker. Waardoor ik meer inzicht in mezelf en mijn leven heb gekregen. Ook heb ik het gevoel veel steviger in mijn schoenen te staan en weet ik beter mijn koers uit te zetten. Ik ben hierdoor dichter bij mezelf gekomen en weet veel beter wat ik wil en wat goed en juist is voor mezelf. Mijn ervaring is dat kinesiologie datgene wat uit balans is weer in evenwicht brengt. Marjet heb ik ervaren als een kundig therapeut die ook de tijd voor je neemt en dat het haar intentie is om je echt verder te helpen.

Nel

Scroll naar boven