Jezelf opschonen: een cadeautje voor jezelf!

Waar het in sommige landen en culturen tot een vaste gewoonte behoort om je spijsverteringsorganen zoals lever/galblaas, nieren of darmen met een bepaalde regelmaat te reinigen, is dat voor de meesten van ons (inclusief ikzelf) geen gewoonte. Onze voedingsgewoonten maken echter ook deel uit van onze leefstijl die nogal eens wordt genoemd als de oorzaak van veel chronische klachten. Denk aan huidklachten, spijsverteringsongemakken, moeizame stoelgang, chronische vermoeidheid, gebitspijnen, gewichtsproblemen, migraine, hormonale stoornissen of een chronische ziekte.
Wil jij ook meer inspiratie over manieren waarop je zelf je lichaam kan ondersteunen met wat aanpassingen in je voeding en misschien ervaren wat een basiskuur je brengt,  dan vertel ik je daar graag meer over op een bijeenkomst in de praktijk. 
Ik vertel daarin meer over de aanpak uit het boek ‘Cleanse to heal’, zie boekentips), mijn ervaring met de 9 dagen kuur, laat je recepten zien, ruiken en proeven. Je gaat wijzer en met een vernieuwde blik op voeding weer naar huis!
Wil je daar eerst wat meer informatie over of je aanmelden, stuur dan een berichtje aan info@metta4balance, waarna ik deze zomer een geschikte datum/tijd zal inplannen.

Scroll naar boven