Corona

RONDOM  HET  CORONA VIRUS    –    22 maart 2020

Met de ontwikkelingen rondom het corona virus en het aanscherpen van maatregelen door de overheid, laat ik jullie vandaag weten dat ik mijn praktijk in Bennebroek en Zwijndrecht voorlopig en in elk geval tot en met 6 april sluit.

De afgelopen dagen heb ik steeds vóór consulten met mijn klanten afgestemd of er (gezondheids-)redenen waren om afspraken af te zeggen. En in de praktijk gezorgd voor extra hygiëne zoals gezamenlijk handen wassen, schoenen uitdoen, ontsmetten van deurknoppen, trapleuning, toilet enz. Zoals we echter via de media horen is op dit moment de groei van het aantal besmettingen zodanig, dat de overheid ons met klem verzoekt om elkaar niet op te zoeken en minimaal anderhalve meter afstand te houden.

Met het werk in de praktijk zonder mondkapjes, isolerende pakken enz. kan ik niet zorgen voor voldoende bescherming over en weer. Vanuit beroepsverenigingen (LVNT) wordt aangegeven dat kinesiologie waardevolle behandelingen biedt, maar dat het niet gaat om essentiële acute dringende zorg, zodat wordt geadviseerd voorlopig de behandelingen te staken waarbij een therapeut in 1 ruimte is met de client.

Dit betekent dat ik op dit moment nog niet weet vanaf welke datum ik weer afspraken kan plannen. Zodra dat wel het geval is, zal ik dat per mail laten weten aan degenen die afspraken voor deze weken hadden gemaakt.

Ik ben wel beschikbaar voor telefonisch contact of beeldcontact via Whats’app of Skype. Daarbij kan ik ingaan op en meekijken bij vragen of uitdagingen waar jullie mogelijk tegenaan lopen. Zo kan ook de situatie waar we nu mee te maken hebben zorgen voor angst, onzekerheid, gevoelens van isolatie of deprimerende gedachten. Het kan helpen daarover te praten en te kijken vanuit verschillende perspectieven. Daarnaast kan ik tools aanreiken die je helpen om goed voor jezelf en voor je eigen balans te zorgen vanuit mijn achtergrond als kinesioloog/coach en als medemens. Heb je hier behoefte aan, stuur dan een mailtje om hier een contactmoment voor af te spreken.

Op deze website zal ik komende dagen een stukje plaatsen over andere perspectieven op de gebeurtenissen rondom het corona virus, zoals ik die op verschillende plaatsen hoor en zie en zelf ervaar. Vele daarvan steken ons een hart onder de riem, wijzen ons op initiatieven van samenwerking en verbinding en sterken ons vertrouwen dat deze crisis een kans is om (meer) te gaan leven vanuit ons hart en vandaaruit meer liefde en licht in de wereld te brengen.

Dat is wat ik een ieder toewens: vertrouwen, licht en liefde!

 

Scroll naar boven